torsdag 24 juni 2010

Love/Hate

Hej, den här bilden har jag inte själv tagit men den speglar exakt vad jag känner just nu för en viss person. Sorry Martin.

Sara

Dancehall skola

Att dansa är livet!
Dancehall-skolvideos hittar man bl a på www.urtheworld.com.
Tipsa gärna om det finns fler videos.
/Myran

Put music in your food!

Levi Roots – the Dragon slayer – är en fantastisk musiker OCH kock! Hans sätt att laga mat inspirera mig verkligen. Speciellt när vi har lite varmare väder här i Sverige och jag kan laga mat ute! Man får lite mer karibiska vajbar då :D Musik å mat. Gör livet underbart!

Här är recept på min favorit Chutney. Som passar underbart till allt grillat. Det blir ungefär en liter, men den håller sig länge i kylen. Men den går åt fort ;)

1 kg plommon
2 gula lökar
3 vitlöksklyftor
1 röd chili
2 1/2 dl socker
2 dl vatten
1 dl vitvinsvinäger
1 kanelstång
1 tsk salt

Skär upp lök och plommon. Hacka vitlöken och chillin (men rensa bort kärnorna). Ner med allt i en gryta eller kastrull. Blanda ner socker, vatten och vinägern. Släng i kanelen. Njut en iskall Red Stripe och låt allt koka upp. Rör om då och då. Låt det sedan småputtra på låg värme i 45 minuter. Smaka av med salt. Låt det sedan svalna och häll upp i en glasburk med lock. Förvara i kylen.

Ren kärlek.

//Gugge

Mmmmm

Jag såg en kul trädkramarbild på er blogg i förra veckan. Sen hittade jag den här bilden på nätet - ett träd man verkligen skulle vilja krama:)
Anonym

Evelyn Williams. Min favoritkonstnär

För alla er som inte bekantat er med Evelyn Williams verk så gör det nu. Den här målningen på en omvänd skedställning heter Togetherness 2.
Max Ö