onsdag 3 juni 2009

Är skeptisk

Platsar den här bilden på Life is Great? Är själv rätt kluven och skeptisk. Kan tycka att överdriven positivitet är rätt provocerande. Men what the fuck vad är egentligen problemet? Förmodligen jag själv :) Jag har satt upp den här sliskiga bilden hemma på kylskåpet för att testa om den gör mig förbannad eller hjälper mig att tro på livet igen. Hoppas på det senare. Ni verkar i alla fall positiva. Fortsätt med det. Puss från Anders G

Shopping när den är som bäst

Tja, vill tipsa om en sajt för alla som vill göra konkret nytta för människor i utsatta regioner. Den heter Good Gifts Catalogue. Här kan du köpa en plog till en bonde, 25 m2 minröjning, en fredsget mm. 

Glädjerapporten

Hej, jag vill tipsa om boken Glädjerapporten:
Glädje-rapporten beskriver Bosse Angelöw hur vi går mot en friskare, lyckligare, fredligare, rättvisare och givmildare värld.   Det återstår förvisso åtskilliga problem som fortfarande behöver lösas. Glädjerapportenhandlar därför också om vad vi, var och en, kan göra för att världen ska bli ännu bättre såväl på det personliga som på det globala planet.  Genom att lyfta fram de goda nyheterna, den positiva utvecklingen och de goda exemplen kan vi må bättre, stärka tron på framtiden och få mer kraft att gå vidare åt rätt håll.
Life is Great/ Ola S