söndag 7 juni 2009

Från Felicia & Mirzaie

För oss är en sak som gör livet så underbart musik! Därför skickar vi in några av våra "idol"-bilder, för dessa underbara musiker har gjort våra liv lite vackrare.
/Felicia B & Leila M

UPPSALA REGGAE FESTIVAL JUNIOR!


Hej Reggae Crew, eftersom det är Uppsala Reggae Festival, URF,  som har varit med och "uppfunnit" den här bloggen så har jag en idé som berör URF och Uppsala Kummun:
I flera års tid så har mediebilden kring festivalen handlat om knark, trots att URF troligtvis inte har mer drogproblem än andra musikfestivaler. Jag vet genom hemsidan att URF är emot alla form av narkotikaanvändning på festivalen och att de samarbetar med sociala myndigheter och polis. Men jag tror inte det räcker för att tvätta bort den negativa bilden som redan är etablerad.
URF och Uppsala Kommun borde skapa ett konkret anti-drog-projekt som involvera människor att i reggaens namn ta avstånd från droger. Jag föreslår  en  extra festival vid namn "URF Junior".
URF Junior är en minireggaefestival och anti-drog-festival i januari där unga reggaemusiker bjuds in till audition inför en reggaejury. En slags ung reggae-idol i anti-drog-andans tecken. Bästa bidragen får uppträda på stora URF. Vad sägs om det?
/Kram Suzanne H