lördag 30 maj 2009

MIKs Top 10-lista: Svensk Reggae

Det här är mina 10 favoriter inom svensk reggae. Jag är ganska ny reggaefan och vet att en del av låtarna är gamla. Tipsa gärna om senare material. Big Up - MIK

4 kommentarer:

  1. Hej MIK;D Jag tyckte det var en ganska bra mix, det enda jag saknade var nog lite syster sol, ras cricket, general knas och ras cricket!! men dom som jag absolut mest lyssnar på är ras cricket, syster sol, svenska akademien, general knas och kapten röd. fast i och för sig är jag också en ny reggae lyssnare men det är riktigt fett!!!
    Mvh mats;P

    SvaraRadera
  2. Hej MIK;D Jag tyckte det var en ganska bra mix, det enda jag saknade var nog lite syster sol, ras cricket, general knas och ras cricket!! men dom som jag absolut mest lyssnar på är ras cricket, syster sol, svenska akademien, general knas och kapten röd. fast i och för sig är jag också en ny reggae lyssnare men det är riktigt fett!!!
    Mvh mats;P

    SvaraRadera
  3. Hej MIK;D Jag tyckte det var en ganska bra mix, det enda jag saknade var nog lite syster sol, ras cricket, general knas och ras cricket!! men dom som jag absolut mest lyssnar på är ras cricket, syster sol, svenska akademien, general knas och kapten röd. fast i och för sig är jag också en ny reggae lyssnare men det är riktigt fett!!!
    Mvh mats;P

    SvaraRadera
  4. oj det blev lite många men min dator var konstig;P

    SvaraRadera